Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вже встановлюють новорічну "йолку"

Вже давно було відомо, що в цьому році головна ялинка Ніжина буде штучною. І от нарешті ця металева зелена красуня завітала до нашого міста. 12 грудня розпочато перший етап – складання та встановлення основного металічного стовбуру ялинки

Вже давно було відомо, що в цьому році головна ялинка Ніжина буде штучною. І от нарешті ця металева зелена красуня завітала до нашого міста.

Провести монтаж ялинки було доручено працівникам комунального підприємства «ВУКГ».

12 грудня
розпочато перший етап – складання та встановлення основного металічного стовбуру ялинки.

Цей етап було розпочато разом з представником виробника штучної ялинки, і передбачає монтаж стовбуру, а також тримаючих елементів зі страхувальними тросами. Тримати основу ялинки буде 5 великих бетонних блоки, які заздалегідь були завезені до місця монтажу.

До роботи залучена спецтехніка підприємства та декілька бригад працівників разом з бригадою електриків.Така диво-ялинка буде складатись з 5 ярусів та 1245 металічних елементів. В довжину штучна красуня буде сягати 15 метрів. Роботи триватимуть близько тижня.

Відкриття ялинки відбудеться на День Святого Миколая 19 грудня. Нагадаємо, що обійшлася штучна ялинка місту в 353 тисячі гривень.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: