Завантаження ...
banner
banner

Нове обличчя "ХІТ ФМ" - оновлення логотипу радіо номер один в Україні.

Незмінний лідер рейтингу радіостанцій в Україні - мережа "ХIT FM" змінила свій логотип та оновила комунікаційні слогани. Оновлений логотип та нова комунікація радіостанції спрямовані на осучаснення бренду та закріплення статусу лідера

ХІТ ФМ, Ніжин медіа

Незмінний лідер рейтингу радіостанцій в Україні - мережа "ХIT FM" змінила свій логотип та оновила комунікаційні слогани. Оновлений логотип та нова комунікація радіостанції  спрямовані на осучаснення бренду та закріплення статусу лідера. 

"Радіо номер один в Україні. Тільки хіти". 

"У сучасному світі дуже важливо не втрачати зв'язку з оточуючим середовищем, котре змінюється доволі швидко та динамічно. "XIT FM" на сьогодні - це втілення найсучаснішої, та найхітовішої музики, отже ми вирішили у своїй візуалізації також провести деякі зміни, спрямовані на осучаснення бренду. Уже на початку 2018 року "XIT FM" планує проведення рекламної кампанії для ознайомлення широкої аудиторії із оновленими логотипом та комунікаційними  слоганами  радіостанції. 

За словами Віталія Дроздова, рестайлінг логотипу не означає те, що радіостанція "XIT FM" буде кардинально змінюватись. Наразі йдеться про кристалізацію та зміцнення статусу та позиції радіостанції хітів номер один.

Нагадаємо, ексклюзивні права на розміщення реклами на радіо ХІТ ФМ у Ніжині має рекламна агенція Ніжин-медіа.

Телефон 3-13-82, емейл nizhyn.media@gmail.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: