Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відкрили сучасний операційний блок

Вчора, 15 грудня у Ніжинській центральній міській лікарні імені Миколи Галицького відкрився новий операційний блок.Операційний блок, відповідає всім сучасним вимогам і стандартам.

Вчора, 15 грудня у Ніжинській центральній міській лікарні імені Миколи Галицького відкрився новий операційний блок.

Операційний блок, відповідає всім сучасним вимогам і стандартам. При проектуванні блоку було враховано все до дрібниць: вентиляцію, кондиціонування повітря, медичне освітлення, що забезпечується люмінесцентними лампами, відповідне спрямування потоку хворих, їх переміщення в операційній тощо.

В оновленому блоці працюють дві автономні операційні та допоміжні кімнати. Придбане медичне обладнання та меблі. Створено належні умови і для медичного персоналу. Є гардероб, душова кабіна, кімната для відпочинку.  

В урочистому відкритті взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко.

Анатолій Валерійович відзначив якість виконання ремонтних робіт. «Покращення умов прибування хворих, сучасна якісна діагностика є запорукою того, що медичні послуги будуть надаватися на найвищому рівні» - підкреслив міський голова.

На ремонт знадобилося близько чотирьох місяців. Зі слів головного лікаря Олександра Костирко, близько 460 тисяч гривень було використано на ремонтні роботи та облаштування  операційних.
































 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: