Завантаження ...
banner
banner

Крадіжки мобільних у школі та підробне водійське посвідчення. Звіт поліції за тиждень

Сьогодні, 18 грудня, на щотижневій оперативній нараді, представник поліції Інна Музиченко прозвітувала про стан охорони публічного порядку

Сьогодні, 18 грудня, на щотижневій оперативній нараді, представник поліції Інна Музиченко прозвітувала про стан охорони публічного порядку та запобігання злочинності на території міста Ніжина впродовж минулого тижня.

Якщо говорити про злочини, то було вчинено девять крадіжок.  В основному це крадіжки із помешкань та з господарських приміщень. Частина даних злочинів вже є розкритою.

Працівникам поліції вдалося розкрити два факти викраденя мобільних телефонів у дітей з приміщення однієї з ніжинських шкіл.

Затримана особа дала правдиві свідчення, мобільні телефони будуть дітям повернені. Злочинець не має відношення ні до школи, ні до дітей.

Також, 14 грудня під час зупинки автомобільного транспортного засобу представниками поліції при перевірці посвідчення водія  було виявлено ознаки його підробки.  Підробка заключалася  у заміні фотокартки.

Як виявилось водій взяв посвідчення свого батька та змінив фотокартку у ньому.

Користувався даним посвідченям з надією, що у разі вчиненя адміністративного правопорушеня буде вилучене саме дане фіктивне посвідчення, а не його справжнє.

Документ направлено на експертне дослідження. Як що буде доведено, що дійсно мають місце ознаки підробки, відповідальність особа буде нести за двома частинами статті 358 кримінального кодексу.

 mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: