Завантаження ...
banner
banner

Ніжинських дітей вітали зі святом Миколая

Фото.
19 грудня, на день Миколая, міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, владика Євстратій, Єпископ Чернігівський та Ніжинський, настоятель Свято-Покровського храму Михаїл Якубів вітали малят зі святом

19 грудня,  на день Миколая, міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, владика Євстратій, Єпископ Чернігівський та Ніжинський, настоятель Свято-Покровського храму отець Михаїл Якубів вітали малят зі святом, дарували солодощі.

Спочатку відвідали вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату. Діти читали вірші, співали пісні, а потім, за традицією, кожен отримав солодкий подарунок.

Також завітали до дитячого садочку № 13. Малята підготували святкову програму: пісні, вірші, танці. На святі були присутні і депутати міської ради Володимир Башинський та Олександр Шалай, які опікуються закладом, художниця Оксана Грек, яка презентувала картину "Ромашкові крила", що створювала разом з дітлахами, голова спілки бджолярів Петро Балаш, який приніс мед для малечі.

Далі завітав сам Святий Миколай з Покровського храму з подарунками для кожного малюка дитячого садочка.

Щиро вітав дітей, батьків, колектив з нагоди свята міський голова Анатолій  Валерійович, до вітань долучився владика Євстратій.

Продовжили  вітати діток зі святом у Міському драматичному театрі на благодійному концерті за участю вихованців Школи мистецтв.

















































































 

За матеріалами
відділу інформаційно-аналітичноїроботи
та комунікацій з громадськістю

Фото: mynizhyn.com та міська газета "Вісті"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: