Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбувся турнір з боксу 23 грудня, присвячений загиблим воїнам АТО

23 грудня Федерація боксу та кікбоксингу Ніжинщини провела дитячо-юнацький відкритий турнір з боксу, присвячений пам'яті загиблих воїнів - героїв АТО.


23 грудня Федерація боксу та кікбоксингу Ніжинщини провела дитячо-юнацький відкритий турнір з боксу, присвячений пам'яті загиблих воїнів - героїв АТО.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогубпомічник  народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілатголова районної ради Олег Бузун, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, депутати міської ради Ігор ШалайОлег Щербакголова федерації Олександр Шалай, настоятель Свято-Покровського храму отець Михаїл Якубів, діти і сім'ї загиблих героїв.

Головним призом був кубок пам'яті бійця батальойону "Ніжин" Андрія Юрги з позивним "Давид".

На початку турніру дітям загиблих героїв роздали солодкі подарунки і благословили.

Міський голова привітав присутніх,  наголосив, що такий захід вкрай важливий для нашого міста, ми маємо пам'ятати, що завдяки саме таким героям, ми можемо зараз тут зібратись і провести змагання. До слів Анатолія Валерійовича долучилась Тамара Стратілат, яка передала вітання від Олександра Кодоли і побажала омріяних перемог учасникам. Привітали  концертною програмою боксерів і творчі дитячі колективи.

Потому розпочались поєдинкові бої, за результатами яких  відбулось визначення і нагородження переможців. Завершились змагання відзначенням кращих команд.

Перше місце за кількістю перемог зайняла команда Ніжинського спортивного клубу. 


















 



За матеріалами
відділу
інформаційно-аналітичної роботи
 та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: