Завантаження ...
banner
banner

Чим запам’ятався ніжинцям 2017 рік?

Опитування.
Закінчується 2017 рік, і ми вирішили запитати ніжинців, чим для них запам’ятався цей рік та що вони очікують від прийдешнього 2018 року

Опитування, Новий рік

Закінчується 2017 рік, і ми вирішили запитати ніжинців, чим для них запам’ятався цей рік, та що вони очікують від прийдешнього 2018 року.


Опитування, Новий рік

Оксана, молода мама

В цьому році я закінчила 5 курс, отримала диплом. Також народила дитину і щойно змінила прізвище. Чекаю від наступного приїзду чоловіка додому з АТО, своє власне житло і переїзд до іншого міста, до Харкова.

 Опитування, Новий рік

Аліна, дизайнер сайтів

Запамятався насамперед новими поїздками, в Карпати, на море з коханою людиною. Чекаю від нового року якихось нових перспектив, хорошої робити, після закінчення університету.

 Опитування, Новий рік

Анна, торговий представник

Що стосується міста запамятався тим, що встановила багато дитячих майданчиків, я вважаю що це позитивним. Місто потроху змінюється в кращу сторону. Для себе рік був фінансово важким, хочеться щоб наступний був легше, все подорожчало стала важче жити. Фінансова сторона найбільше обтяжує. А так загалом все добре.  Від наступного року очікую покращення. Щоб не так люди хворіли. Поменше вірусів.

 Опитування, Новий рік

Віра, пекар

Все йде своєю чергою, робота, діти, онуки. Від нового року очікую кращого, щоб була стабільність в країні, бо наразі її зовсім немає.

 
Опитування, Новий рік

Григорій, лікар

Цей рік був найгіршим, депутати  прийняли різні антисоціальні закони, а в наступному році будем сподіватися можливо народне хвилювання допоможе. Діючу владу необхідно або ж зразу «прибрати з посту». Будемо сподіватися що в наступному році, або ж через рік ми перевиберемо президента, сподіваюсь мирно, але їх необхідно усунути.


 
НЕМА ФОТО

Володимир, пенсіонер

Від наступного чекаю, закінчення війни. Чим запамятався складно відповісти, загалом все нормально. Хорошого було більше, чим поганого.

 
Опитування, Новий рік

Олександр, торговий представник

Цей рік багато чим  запамятався, в 2016 році в мене народилася донька, тому приємних хлопотів прибавилось. Від наступного року очікую кращих змін в державі. Для себе в прийдешньому році планую зробити вдома ремонт.

 

НЕМА ФОТО

Валентина, пенсіонер

Запамятались в цьому році перш за все високі ціни. Пенсію підвищили трішки, і за те дякую. Що було побачили, що буде побачимо. Головне, щоб мир був на землі, щоб діти навчалися і розуміли що ми все робимо для вас. А що Бог дасть, те й буде.


Опитування, Новий рік

Михайло, студент

Все стабільно, все як в минулому році.  В подальших  планах -  насамперед закінчити навчання.

 
Опитування, Новий рік

Олександр, працівник торгового центру

Все стабільно. Для Ніжина цей рік запамятався реконструкцією доріжок в парку. Від наступного року очікую, виплатити всі кредити і розрахуватись з боргами.


 Опитування, Новий рік

Володимир, заступник директора «Спорт для всіх»

Цей рік був для мене позитивним. Зміна роботи, з усіх боків є можливість розвиватися. Головне зі здоров’ям все добре, із сім’єю також, друзі є, знайомі добавляються. Якщо в наступному році буде все те саме із якимось відсотком збільшення буду тільки щасливий.

Поганого в принципі немає. Все одно з часом все погане забувається, залишається тільки хороше. Планів на наступний рік дуже багато і в роботі і в сім’ї. Син підростає, благоустрій самої сім’ї, по можливості її збільшення, хотілось би.

 Опитування, Новий рік

Олександра і Альона, студентки

В цьому році ми вступили до коледжу культури і мистецтв Марії Заньковецької, спеціальності режисура. Дуже багато емоцій, дуже подобається. Багато гарних знайомств, цікавих людей, це дуже круто, плюс це все мистецтво.

Плани на наступний рік – навчатися і далі, а ось очікую – чуда. Не знаю якого, будь-якого, але чуда, щось таке чого немає зараз.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: