Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вітали інтелектуальну учнівську молодь міста.Фото

Четвертого січня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося урочисте нагородження 66 учнів, які посіли перші місця за результатами другого (міського)

Четвертого січня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося урочисте нагородження 66 учнів, які посіли перші місця за результатами другого (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2017-2018 навчальному році.

Усього у другому етапі взяли участь 823 учні 6-11 класів закладів загальної середньої освіти, які виконували завдання, складені Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Костянтина Ушинського.

Перевірку робіт учасників олімпіад здійснювало кваліфіковане журі, до складу якого ввійшли 186 вчителів закладів загальної середньої освіти, 57 викладачів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, що сприяло об’єктивності оцінювання.

Міський голова Анатолій Лінник звернувся із вітальним словом до юної інтелектуальної еліти міста, вручив дипломи  та подарунки 10 переможцям, які посіли перші місця з двох і більше предметів.  У своєму виступі він зазначив, що місто  пишається творчою та обдарованою учнівською молоддю, яка,  здобуваючи перемоги у змаганнях різного рівня,  підвищує рейтинг рідного Ніжина.

Ігор Алєксєєнко, заступник міського голови, долучився до вітань і вручив дипломи та подарунки переможцям олімпіад із предметів природничо-математичного циклу. Ігор Володимирович повідомив, що цього року міська рада буде підвозити учасників автобусом на обласний етап олімпіад за рахунок міського бюджету.

Станіслав Крапив'янський, начальник Управління освіти, привітав переможців олімпіад з предметів предметів природничо-гуманітарного і технологічного циклів. Побажав усім учням упевнено і гідно представити місто Ніжин на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, який стартує 10 січня 2018 року.



















































































Фото Тетяни Марченко
Міська газета «Вісті»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: