Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція затримала розбійника по «кривавих» слідах

4 січня близько 15:30 до міської лікарні каретою швидкої допомоги доставлено побитого 29-річного мешканця м. Ніжина. У чоловіка були численні травми голови та зламаний ніс

Поліція, кримінал, розбій

4 січня близько 15:30 до міської лікарні каретою швидкої допомоги доставлено побитого 29-річного мешканця м. Ніжина. У чоловіка були численні травми голови та зламаний ніс.

По всьому тілу сліди від ударів. Через свій важкий стан, подробиць отримання тілесних ушкоджень поліції потерпілий сказати не міг. Зрозуміло було лише, що це сталося за місцем проживання останнього.

Не гаючи часу, працівники карного розшуку Ніжинського відділу поліції виїхали на місце події та почали збирати інформацію про злочин. Обстановка всередині будинку змусила здригнутися навіть бувалих правоохоронців: повсюди калюжі крові, на підлозі криваві сліди взуття. 

Завдяки злагодженим діям працівників ніжинської поліції, оперативно вдалося встановити і обставини злочину і особу злочинця.

Вранці 4 січня, близько 09:00 до будинку потерпілого прийшов на два роки старший від нього місцевий житель, який напав на господаря та почав наносити численні удари в область голови та тулубу. Скільки тривали ці жорстокі побої невідомо, проте кількість кривавих слідів на місці злочину свідчить про те, що злочинець не зупинявся навіть повністю подолавши опір бідолашного та побачивши кров на своїх руках. Не знайшовши у будинку чим поживитися, нападник вибіг надвір, залишивши бідолаху стікати кров’ю.  На подвір’ї стояв старенький велосипед  потерпілого. Забравши його злочинець поїхав геть, марно сподіваючись на те, що ніхто не дізнається якою дорогою ціною він йому дістався.

Вже увечері того ж дня підозрюваного знайшли оперативники та доставили до Ніжинського відділу поліції. На одязі чоловіка виявлено сліди крові, що у сукупності з іншими доказами, дало підстави для затримання його у порядку ст. 208 КПК України та поміщення до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі поліції дії нападника кваліфікують за ч. 1 ст. 187 КК України – розбій, за що останньому загрожує  від 3 до 7 років позбавлення волі.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: