Завантаження ...
banner
banner

"Кліо" переможці Міжнародної гри "Віват, інтелект"

Ось уже вісім років на Чернігівщині проводять інтелектуальну гру для обдарованої учнівської молоді «Віват, інтелект». Уже кілька років поспіль

Ось уже вісім років на Чернігівщині проводять інтелектуальну гру для обдарованої учнівської молоді «Віват, інтелект». Уже кілька років поспіль переможцями обласної гри є команда з Ніжина «Кліо».

У сьомій Міжнародній грі «Віват, інтелект» цього року взяли участь чотири команди. Це переможці обласної гри – команда з міста Ніжин «Кліо», з Одеси завітала команда «Знатоки», з Тернопільщини – команда «Сінхрофазотрон», а з Гомеля (Республіка Білорусь) команда «Горячие головы». Команда з Одеси вже три роки бере участь у цій цікавій грі, учнівська команда з Гомеля – аж сім років, а команда інтелектуалів із Тернопільщини завітала вперше.

Як і завжди, коли змагаються знавці, гра вельми цікава і напружена, адже на кону – перемога. Команда одеситів досить впевнено перемогла місто Тернопіль, набравши при цьому аж 10 балів. А от за право змагатися у фіналі між командами «Кліо» та «Горячие головы» виникла проблема, яку розв’язали лише три додаткові питання. Перемогу здобули ніжинці.

Отже, до фінальної гри дійшли дві команди: ніжинська «Кліо» та одеська «Знатоки». Це був приголомшливий фінал і абсолютно чесна гра. І ніжинці відстояли Кубок переможців у сьомій Міжнародній грі «Віват, інтелект». Всі учасники отримали дипломи та подарунки.













































































Текст та фоторепортаж Віктора Кошмала

Чeline

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: