Завантаження ...
banner

У Ніжинському районі знайдено 38 артилерійських снарядів

8 січня о 15:00 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС України у Чернігівській області знищено 38

артилерійські снаряди, знайдено


8 січня о 15:00 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС України у Чернігівській області знищено 38 артилерійських снарядів калібром 122 мм часів Другої світової війни.

7 вибухонебезпечних предметів напередодні о 14:30 виявив місцевий житель на відкритій території біля села  Вертіївка Ніжинського району та повідомив про подію рятувальників. До прибуття фахівців Служби порятунку місце, де були виявлені боєприпаси охороняли правоохоронці.

31 снаряд за допомогою спецзасобів додатково виявили надзвичайники групи піротехнічних робіт та підводного розмінування під час обстеження прилеглої території.

Небезпечні предмети спецавтомобілем були вивезені у безпечне місце та знищені у встановленому порядку.

Рятувальники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області звертаються до громадян з проханням дотримуватися заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів.

Негайно викликайте рятувальників за номером телефону "101" або правоохоронців за номером телефону "102".


 Управління ДСНС України у Чернігівській області

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: