Завантаження ...
banner

Новорічний захід для дітей соціально незахищених категорій Ніжинського району

Фото.
Четвертого січня у районному будинку культури в селі Талалаївка відбулося новорічне свято для дітей Ніжинського району соціально незахищених категорій.

Четвертого січня у районному будинку культури в селі Талалаївка відбулося новорічне свято для дітей Ніжинського району соціально незахищених категорій, зокрема, дітей із родин, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих учасників в АТО та із родин переселенців/

Танці, ігри, конкурси, розваги, пригоди з пошуками Діда Мороза організували для малечі працівники відділу культури райдержадміністрації, районного будинку культури, вихованці та викладач Талалаївського філіалу районної дитячої школи мистецтв.

Привітали маленьких гостей свята та їх батьків із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим очільники району – Вячеслав Івашин та Олег Бузун.

І звичайно ж, усі отримали приємні подарунки – солодощі та м’які іграшки від районної державної адміністрації, а також розмальовки від районної ради.






























































































Організаційний відділ районної ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: