Завантаження ...
banner
banner

Різдвяний вертеп завітав до Ніжинської міської ради

9 січня до стін міської ради завітав Різдвяний вертеп, щоб привітати Ніжинських чиновників зі святом. Театральне дійство мали можливість спостерігати

     9 січня до стін міської ради завітав Різдвяний вертеп, щоб привітати Ніжинських чиновників зі святом.

Театральне дійство мали можливість спостерігати: міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба, Ігор Алєксєєнко, Сергій Осадчий, секретар міської ради Валерій Салогуб, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун.

Разом із настоятелем храму Святої Покрови Михаїлом Якубів та під керівництвом директора Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької  Володимира Дорохіна, митці показали справжнє театральне дійство: народження Ісуса Христа. Вертеп супроводжувався колядками та побажаннями найкращого для глядачів. Під час дійства молоді театрали виконали кілька відомих різдвяних пісень-колядок.

Колядками, святковими віншуваннями вітали очільників міста та району учасники вертепного дійства. Українським словом і піснею хлопці та дівчата у сценічних образах та українських строях донесли радісну звістку про народження Божого Сина.

Дякуючи за можливість доторкнутися до національних традицій, які дійшли до нас з давніх часів історії нашого народу, міський голова Анатолій Лінник звернувся до учасників театрального дійства: «Дуже радісно усвідомлювати, що в нас така талановита молодь. Зі святами вас! Миру, здоров’я та злагоди вам та вашим сім’ям!»подякував учасникам вертепу за візит до міської ради міський голова Анатолій Лінник після розіграного дійства.

Представники Ніжинської міської ради та  голова Ніжинської районної ради не залишилися в боргу перед юними акторами. Вони були дуже вдячні колядникам за виконане дійство, та подарували театралам солодощі.

































За матеріалом nizhynnews

Фото Ніжинська районна рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: