Завантаження ...
banner

Чи має право ніжинський АТБ працювати цілодобово?

11 грудня на засіданні виконавчого комітету розглядався питання режиму роботи магазину «АТБ»за адресою Шевченка 120.

11 грудня на засіданні виконавчого комітету розглядалось питання режиму роботи магазину «АТБ»за адресою Шевченка, 120.

Начальник відділу економіки Тетяна Гавриш звернулася до виконавчого комітету з проектом рішення про погодження режиму роботи ТОВ «АТБ-маркет» на цілодобовий.

За словами Тетяни Миколаївни, комісія, яка вивчала це питання, - підтримала заявника, проте представники поліції висловили пропозицію встановити на вході супермаркету камери відеоспостереження та мати до них доступ.

Секретар міської ради Валерій Салогуб зауважив: «Вони не лише просять, вони вже апробовують такий графік роботи, місяць так точно».

Аргументом попередньої відмови стало те, що вночі  будуть розвантажувати багатотонажні машини у густонаселеному мікрорайоні,  і пов’язане з цим пошкодження доріг. «Там і так вже така яма, що не можна переїхати,- наголосив Валерій Володимирович, - вони нікого не питають, графік встановили і працюють. На сайті Ніжин АТБ встановлений цілодобовий режим роботи. Можливо і потрібно б було узгодити цілодобовий графік, ми знаємо що в Ніжині рух починається вже з 3 години ранку, люди йдуть на електрички, може комусь і потрібно купити продукти на роботу, але знову ж таки за умови відсутності продажу алкоголю в такий час».

Після обговорення міський голова Анатолій Лінник запропонував проект рішення відправити на доопрацювання, та доручив відділу економіки організувати комісію з метою фіксування фактів порушень режиму роботи закладу та вивчити питання сплати податків.

Буде чи не буде погоджено цілодобовий режим роботи ТОВ «АТБ-маркет» дізнаємось пізніше, але ж залишається відкритим питання хто дозволив і чи в подальшому АТБ маркет буде працювати в такому графіку без дозволу міської ради.

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: