Завантаження ...
banner

Ніжинським депутатам хочуть надати ефірний час на НТБ

12 січня у малому залі міськвиконкому відбулося чергове засідання комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики. Після розгляду ряду питаннь, які стояли на порядку денному


12 січня у малому  залі міськвиконкому відбулося чергове засідання комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики. Після розгляду ряду питаннь, які стояли на порядку денному, у розділі – різне  голова комісії Олег Щербак озвучив наступну пропозицію, яка стосується висвітлення діяльності депутатів.

«
Є пропозиція звернутися до міського голови  з  питанням, аби на Ніжинському телебаченні кожен депутат ніжинської міської ради мав можливість, хоча б  раз на місяць, згідно графіка, використати ресурс на телеканалі,  і висвітлити свою діяльність, можливо у вигляді звернення чи повідомлення до  громади та своїх виборців. Це повинно мати не звітний формат, повідомлюючий, у п’ятихвилинному  ефірному  часі», – висловив свою пропозицію Олег Щербак.

Пропозиція була підтримана іншим членами комісії, зокрема депутат  Юрій Галата зазначив, що іноді виникають ситуації, що на інформаційних носіях  ніжинських  депутатів критикують, а ті  не можуть донести власну позицію. Тому такі «п’ятихвилинки» на телебаченні потрібні, бо кожен депутат має донести до людей власну позицію.

Присутній представник ДКП ТР «Ніжинське телебачення» Сергій Ковальов зазначив, що це робити технічно  можливо. Першочергово потрібно скласти  графік та узгодити його.

Також, на комісії розглянули пропозицію Олега Щербака що до вставлення  табличок  біля  присутніх фракцій на сесіях . «Аби люди дивлячись на фото чи  відео з пленарного засідання, не сприймали депутатів «масою», а кожного за його партійною приналежністю»,– зазначив голова комісії.

Пропозиція депутата  Івана Коробки та заступника міського голови Сергія Дзюби – потрібно також ставити таблички з прізвищем, біля  кожного присутнього депутата. До речі,
це вже практикується на засіданні виконкому.







nizhynnews


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: