Завантаження ...
banner

До лікарні хто за здоров’ям, а хто за черговим злочином

15 січня працівниками Ніжинського відділу поліції затримано «на гарячому» раніше судимого, 30-річного мешканця Київської області

Кримінал, поліція, крадіжка


15 січня працівниками Ніжинського відділу поліції затримано «на гарячому» раніше судимого, 30-річного мешканця Київської області. 

Бажаючи легких грошей, чоловік приїхав до Ніжина та відправився до районної лікарні. У приміщенні кімнати для видачі їжі, знайшов сумку медсестри, та викрав звідти 500 грн. Проте цього злочинцю виявилося замало. Повторити свою не хитру схему він вирішив вже у пологовому будинку міста. Зайшовши до приміщення ординаторської та перевіривши сумки медпрацівників закладу, чоловік збагатився ще майже на три тисячі гривень. Однак залишити будівлю лікарні непоміченим йому не вдалося. 

Отримавши повідомлення про крадіжку, на місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група  та чоловіка було затримано. Відпиратися було марно, тому чоловік зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. Гроші потерпілих було вилучено. Тепер вони речові докази у черговому кримінальному провадженні, розпочатому відносно крадія «зі стажем».  
З пологового будинку чоловіка доставили до ізолятору тимчасового тримання Ніжинського відділу поліції, де останній чекатиме зустрічі зі слідчим суддею: слідчі будуть клопотати про обрання для затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

За вчинені крадіжки чоловіку загрожує до п’яти років в’язниці. Триває досудове розслідування.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: