Завантаження ...
banner
banner

Зимові канікули Центру туризму і краєзнавства

Традиційно під час канікул вирушили до зимових Карпат гуртківці Центру туризму і краєзнавства та учні ЗОШ № 2 та №9, Ніжинської гімназії № 3

туризм, Гребенніков


Традиційно під час канікул вирушили до зимових Карпат гуртківці Центру туризму і краєзнавства та учні ЗОШ № 2 та №9, Ніжинської гімназії № 3. 

Співробітники Центру, організовуючи екскурсії, завжди раді вітати сімейні групи. Адже спільні пригоди, далекі подорожі допомагають зміцненню стосунків батьків та дітей.

Цього року з цікавими куточками України познайомилися туристи під керівництвом співробітників Центру Владислава Тарара, Богдана Коржа, Ірини Кармазіної, Ірини Ровенчин, Олександра Ровенчина та Ігоря Гребеннікова.

З ними були учителі шкіл міста, батьки юних туристів, випускники та ветерани походів - разом майже 200 учасників подорожей, що побували у містах Мукачеве та Берегове, біля водоспаду Шепіт, на горах Гимба, Високий Верх, Магура, Єльза, Погар, Тростяна, купалися у термальних басейнах, каталися на гірських лижах, санках, сноубордах, знайомилися з екзотичними стравами Закарпаття, відпочивали та оздоровлювалися.

Головним у цих подорожах стало те, що їх учасники побачили красу нашої країни, познайомилися з новими людьми, їх звичаями та побутом, ближче пізнали рідну землю.

туризм, Гребенніков

туризм, Гребенніков

туризм, Гребенніков

туризм, Гребенніков

туризм, Гребенніков

туризм, Гребенніков

туризм, Гребенніков



І.Гребенніков
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: