Завантаження ...
banner
banner

Дитячий табір у Вертіївці на межі закриття

За вікном ще зима, а в міськраді вже активно обговорюють цьогорічне літнє оздоровлення дітей у вертіївському таборі, котре опинилося під загрозою

табір у Вертіївці, табір  Батюка, Вертіївка

За вікном ще зима, а в міськраді вже активно обговорюють цьогорічне літнє оздоровлення дітей у вертіївському таборі, котре опинилося під загрозою.

Хоч до тепла ще далеко, проте заміський оздоровчий табір імені Якова Батюка, що в селі Вертіївка, через старість та зношеність може не відкритися взагалі. Про це на засіданні бюджетної комісії заявив очільник міського управління освіти Станіслав Крапив’янський.

Дозвіл вчасно розпочати роботу табору, що приймав не одне покоління ніжинців, не дають пожежники. Старі будиночки не є безпечними для дітей. На реконструкцію треба більше мільйона гривень.

Також озвучувались варіанти закриття табору на кілька років для поступового комплексного ремонту, інакше, за відсутності вчасних дій, табір припинить своє існування.

Однак, члени бюджетної комісії зійшлися на тому, що закривати ні в якому разі нічого не треба, навпаки шукати оптимальне рішення.

На даному етапі управлінню освіти рекомендували підготувати кошторис оновлення табору. А також пролунала слушна пропозиція – влаштувати суботник і залучити до демонтажу старих конструкцій депутатів міськради, аби зекономити бюджетні кошти.

До слова, ціна путівки до оздоровчого табору імені Якова Батюка найнижча в області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: