Завантаження ...
banner
banner

Моя соборна Україна знов зустрічає новий день або День Соборності у ДНЗ №13 «Берізка»

На гостину до малят дошкільного навчального закладу №13 «Берізка» напередодні свята Соборності, завітали учні школи №4 зі своїми наставниками


На гостину до малят дошкільного навчального закладу №13 «Берізка» напередодні свята Соборності, завітали учні школи №4 зі своїми наставниками. Прихопили з собою лижі, санки і святковий настрій.

Гімн рідної держави і старших, і малих об’єднав в єдине ціле. Ось тут і пішло пояснення діткам, що Соборність – це єдність. Тобто свято Соборності – це свято єдиної України, яка зараз і є.

Діти через цікаві завдання, які їм влаштували дорослі, зрозуміли, що “разом” краще, ніж “окремо”, чи “самому”.

Прикладом єдності і згуртованості були спортивні змагання школярів і дошкільнят, коли ті стали кататися на лижах та санках. Неважливо хто виграє – головне показати ще одну істину дітям: чим більше - тим краще. Сміх, радість, помножені на щасливі дитячі емоції були неповторними.

На білосніжному снігу спортивного майданчика створили гуртом Герб рідної держави, розмалювали його в жовто-блакитних кольорах, виклали на ньому червоні, сяючі маки.

А далі - змайстрували величезну сніжну годівницю - торт для пташок, розфарбували її у різні кольори веселки, та ще і зернят, крихт хліба для пташок положили. Біля велетенської казкової годівниці викласти величне і всім рідне слово – Україна, із снігових кульок. Добрі справи - родом з дитинства!

На останок гостинні дошколярики пригостили учнів, батьків, педагогів смачними варениками з яблуками та вишнями і самі з радістю посмакували.

Закінчилася тепла, родинна зустріч, що подарувала незабутні емоції, радості від цікавих конкурсів, спортивних змагань.


















































Управління освіти Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: