Завантаження ...
banner

Ніжинська поліція затримала молодика, який на вокзалі грабував дівчат

Група реагування патрульної поліції, яка постійно несе службу на залізничному вокзалі міста, спільно з слідчо-оперативною групою затримали зловмисника, який за вечір пограбував кілька дівчат, відібравши в них мобільні телефони та особисті речі

пограбування, вокзал, поліція

Група реагування патрульної поліції Ніжинського відділку поліції, яка постійно несе службу на залізничному вокзалі міста, спільно з слідчо-оперативною групою міськвідділу затримали зловмисника, який за вечір пограбував кілька дівчат, відібравши в них мобільні телефони та особисті речі.

Близько о пів на сьому вечора до поліцейських з групи реагування патрульної поліції, які чергують на Ніжинському вокзалі, звернулась 22-річна місцева жителька з заявою про те, що кілька хвилин тому біля громадського туалету її пограбував невідомий. Зловмисник з силою штовхнув дівчину на землю та вирвав з її рук сумочку з особистими речами та мобільним телефоном.

Прикмети грабіжника були негайно передані всім нарядам, маршрути патрулювання яких прилягають до вокзалу, а патрульні, взявши «на борт» потерпілу взялися прочісувати навколишню територію. Невдовзі до поліції звернулася ще одна дівчина, 1999 року народження, яку також пограбував невідомий зловмисник. Потерпіла знову назвала такі ж прикмети, як і попередня жертва, та вказала приблизний напрямок втечі зловмисника.

Вже через кілька хвилин поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 35-річний неодноразово судимий за крадіжки та розбої уродженець Коропського району Чернігвщини. Судячи із зовнішнього вигляду затриманого, він вже тривалий час був без певного місця проживання та вів антигромадський спосіб життя.

Підозрюваного згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством або вчинений повторно), за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Досудове розслідування триває.

Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: