Завантаження ...
banner
banner

Міський голова привітав Петра Іванова з перемогою

Вчора, 23 січня відбулась зустріч міського голови Анатолія Лінника, заступника міського голови Ігоря Алєксєєнка, голови Федерації боксу

Петро Іванов, бокс

Вчора, 23 січня  відбулась зустріч міського голови Анатолія Лінника, заступника міського голови Ігоря Алєксєєнка, голови Федерації боксу Ніжина  з боксером Петром Івановим, його тренером В’ячеславом Кожуховським, батьком боксера Іваном Сергійовичем, представниками відділу спорту.

20 січня у Київському виставковому центрі Петро Іванов провів бій з хорватом Боско Мізичем, якого переміг нокаутом вже у другому раунді.

Як зазначив  тренер В’ячеслав Кожуховський, були свої складнощі, адже бій з шульгою – це неабияке випробування для боксера, але Петро з усією відповідальністю поставився до тренувань і самого бою. Протягом двох місяців Петро тренувався. Завдяки його неабиякій працездатності та прагненню до перемоги боєць завершив бій саме з таким результатом.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що влада всіляко підтримує розвиток спорту у місці, зокрема і бокс. Досягнення наших спортсменів не залишаються поза увагою. Нам приємно спостерігати за перемогами Петра. Ми розуміємо, що за цим стоїть кропітка підготовка. Саме тому сьогодні зібралися у такому складі з метою обговорити проблеми і потреби на майбутнє, перспективи.

Потому міський голова вручив Петру Іванову Грамоту відділу з питань фізичної культури та спорту, побажав нових звершень і нових перемог.

Петро Іванов, бокс

Петро Іванов, бокс

Петро Іванов, бокс

Петро Іванов, бокс

Петро Іванов, бокс

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: