Завантаження ...
banner

Будівництво басейну в НВК "Престиж": роботи тривають

Відбувся робочий візит народного депутата Олександра Кодоли, міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника на місце будівництва басейну у приміщенні НВК «Престиж»


Відбувся робочий візит народного депутата Олександра Кодоли, міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника на місце будівництва басейну у приміщенні НВК «Престиж».

За словами Григорія Миколайовича: «Представники підрядної організації показали об’єм виконаних робіт, розказали свої плани, продемонстрували  те, що вже змонтовано, обладнання, яке готується до монтування, вказали на значні недоліки і недопрацювання, залишені попередньою підрядною організацією. Слід зазначити, що наявний ще ряд робіт по даху і по зовнішньому утепленню. На жаль ці роботи тимчасово припинені через погодні умови. Наразі проводяться роботи у середині приміщення, завершені основні роботи монтажу електрообладнання, завершені роботи по обладнанню опалювальної системи. До речі, проведене тестування показало, що басейн досить добре опалюватиметься. Залишилися роботи по водовідведенню для переливу басейну.

Всі питання і роботи ще перевірятимуться фахівцями, оскільки можливо доведеться збільшувати кошторис на виконання робіт: довелося демонтувати ряд підлоги, оскільки вона не відповідала санітарно-технічним нормам.

Потрібно зауважити, що підрядник працює дуже відповідально і якісно, має достатньо робочої сили, вкладається у план виконання робіт. Якби ця підрядна організація зайшла на даний об’єкт з першого дня, то наразі ми б вийшли вже на фінішну пряму по будівництву басейну».




















Відділ інформаційно-аналітичної
роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: