Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція вилучила з незаконного обігу 21 кілограм марихуани

В ході реалізації оперативної інформації співробітники кримінальної поліції Ніжинського відділу виявили в помешканнях двох місцевих жителів наркотиків на більше ніж 400 тисяч гривень

Поліція, марихуана, наркотик

В ході реалізації оперативної інформації співробітники кримінальної поліції Ніжинського відділу виявили в помешканнях двох місцевих жителів наркотиків на більше ніж 400 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції Ніжинського відділу поліції отримали інформацію про те, що двоє місцевих жителів у себе вдома зберігають значну кількість наркотичних засобів. 

З метою перевірки вказаної інформації, у помешканнях вказаних громадян проведено санкціоновані обшуки, які виявилися результативними.

Як повідомила старший інспектор сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, у господарстві одного з обшукуваних виявлено близько 4 кг. готової до вживання марихуани та ще близько 1 кг. висушених рослин конопель. Слідчим власник наркотичних засобів сказав, що все це «добро» зберігав для власних потреб та не мав на меті займатися їх збутом.

Під час іншого обшуку, правоохоронці знайшли у господарстві близько 14 кг. високоякісного каннабісу, виготовленого з дотриманням технології виробництва та готового до вживання. Окрім цього, у мішках зберігалися висушені рослини конопель вагою близько 4 кг., а у будинку знайшли приладдя для виготовлення та сортування марихуани. З огляду на кількість наркотичних засобів, цілком логічно припустити, що виготовлені вони для продажу, проте істинні наміри правопорушника встановить слідство. 

За даними фактами вилучення наркотичних засобів розпочато кримінальні провадження, а вилучені наркотичні засоби направлено на експертизу.  


Поліція, марихуана, наркотик

Поліція, маріхуана, наркотик


Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: