Завантаження ...
banner
banner

На “Спартаку” залили безкоштовну ковзанку

Ковзанка завжди була, є і буде одною з головних забав молоді в зимовий час. Чим більше їх буде по місту, тим краще. І ось, 26 січня

Ковзанка завжди була, є і буде одною з головних забав молоді в зимовий час. Чим більше їх буде по місту, тим краще. І ось,  26 січня, на місцевому стадіоні “Спартак” відкрилась ще одна ковзанка. Ковзанка абсолютно безкоштовна. Також безкоштовно можна випити чаю з печивом.

За словами заступника директора МЦ “Спорт для всіх” Володимира Коваля, працюватиме ковзанка без вихідних з 8 до 19 год. В вечірню пору буде гарно освітлюватись за рахунок відновлених прожекторів стадіону. На даний момент в наявності є 20 пар ковзанів 35-39 розмірів, але планується розширення бази інвентарю. В цьому питанні надає свою посильну допомогу начальник управління освіти ніжинської міськради Станіслав Крапив’янський: в школах буде проведена інвентаризація і всі наявні ковзани будуть передані до стадіону.

Наразі залита частина стадіону, де розташовується бігова доріжка. Площа ковзанки 20м х 5м. В планах керівництва МЦ “Спорт для всіх” на найближчі роки зробити повноцінну ковзанку на запасному полі, яке знаходиться за межами стадіону. Зараз закінчується процедура передачі земельної діляники в комунальну власність МЦ “Спорт для всіх” і, якщо все буде добре, то вже з наступного року там буде функціонувати повноцінна велика ковзанка площею 44х22 м. з дерев’яними бортами.

Також на ДФРР подано проект реконструкції бігової доріжки. Якщо його затвердять, то в планах керівництва МЦ “Спорт для всіх” заливати всю бігову доріжку льодом і облаштувати там  льодову трасу для спортсменів ковзанярського спорту та шорт-треку.

На час роботи ковзанки завжди присутній черговий лікар, який може надати кваліфіковану першу медичну допомогу.


















Правда ТУТ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: