Завантаження ...
banner
banner

Кому знадобився знак "Пункт зупинки автобуса"?

Наразі багато розмов можна почути щодо крадіжок та вандалізму у Ніжині. У міській раді, на комісіях, комунальні підприємства, всі бідкаються що така проблема у місті є, і нажаль ніхто нічого не може вдіяти

вандалізм, зупинка, КП ВУКГ

Наразі багато розмов можна почути щодо крадіжок та вандалізму у Ніжині. У міській раді, на комісіях, комунальні підприємства, всі бідкаються що така проблема у місті є, і нажаль ніхто нічого не може вдіяти.

На офіційному сайті комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» з’явилася інформація про ще однин такий факт, а саме викрадення дорожнього знаку «Пункт зупинки автобуса» зі стійкою.

Нещодавно скоєний злочин стався по вулиці Івана Франка, на зупинці громадського автотранспорту імені Героїв Крут. Знак нещодавно встановлений працівниками комунального підприємства «ВУКГ» разом з подібними знаками по вулиці Франка.

Нанесено збитків тільки по витратним матеріалам на суму 1020 грн, плюс оплата праці робітникам та витрати на транспорт.

Комунальне підприємство глибоко обурене скоєним черговим актом вандалізму та закликає правоохоронні органи знайти правопорушників та притягти їх до кримінальної відповідальності.

 

вандалізм, зупинка, КП ВУКГ

вандалізм, зупинка, КП ВУКГ

вандалізм, зупинка, КП ВУКГ

вандалізм, зупинка, КП ВУКГ

вандалізм, зупинка, КП ВУКГ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: