Завантаження ...
banner

Успіх юних туристів з Ніжина

20 січня стартував Відкритий Кубок міста Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщенні «Х-drive 2018». Першим етапом відкритого Кубку Києва зі спортивного туризму в приміщеннях став Відкритий Кубок Дніпровського району

Туризм, туристи


Ось вже два тижні поспіль юні туристи Ніжина вихідні проводять на змаганнях.

20 січня стартував Відкритий Кубок міста Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщенні «Х-drive 2018».

Першим етапом відкритого Кубку Києва зі спортивного (пішохідного) туризму в приміщеннях став Відкритий Кубок Дніпровського району (особисто-командні змагання). Ніжинці брали участь у змаганнях на дистанції 2 класу. Вдалим був виступ Ніжинської команди на цих змаганнях.

Команда «Рандеву» у складі Куйди Валерії, Адаменко Дарини, Скотар Валерії, Ворони Данііла, Пархоменка Богдана, Масловського Максима у командному заліку виборола 1 місце. В особистому заліку Куйда Валерія була кращою серед дівчат, а Адаменко Дарина посіла 2 місце. На цій дистанції дівчата виконали норматив ІІ розряду зі спортивного туризму. Пархоменку Богдану не вистачило лише 2 секунди щоб посісти 3 місце (його результат на дистанції 9 хв. 43 секунди), при цьому він виконав норматив ІІІ розряду зі спортивного туризму.

Вже за тиждень нові змагання, а саме ІV етап Відкритого Кубку Чернігівської області «Адреналін 2017-2018». Змагання проходили в Бахмачі. 27-28 січня 2018 року 20 команд виборювали першість на Відкритому Кубку Бахмацького району зі спортивного (пішохідного) туризму. З Ніжина у змаганнях брали участь 4 команди, з них 2 команди, основний та другий склади «Рандеву», а також команди «Позитив» (тренер Перевера О.А.) та «В ТемпІ» (тренер Кармазіна І.В.). На жаль у основному складі команди «Рандеву» не змогла, через хворобу, виступити лідер і капітан команди Куйда Валерія.

Змагання проходили на трьох дистанціях.

В перший день на особисто-командній дистанції «Смуга перешкод» 1 класу команда «Рандеву» виборола 2 місце, а у особистому заліку Ворона Данііл та Адаменко Дарина посіли відповідно 3 та 2 місця. У змаганнях зв’язок Ворона Данііл та Пархоменко Богдан були кращими, 1 місце.

На другий день проходили командні змагання на смузі перешкод «За вибором» і команда «Рандеву» показала не поганий результат, виборола 3 місце.

Не дивлячись на ніби то не поганий результат першого і виступ другого дня, команда «Рандеву» у загальному заліку Відкритого Кубку Бахмацького району з пішохідного туризму посіла 4 місце.

Є куди рости і до чого прагнути.

Далі буде.

Туризм, туристи

Туризм, туристи

Туризм, туристи

Туризм, туристи

Туризм, туристи

Туризм, туристи

Туризм, туристи

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: