Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині затримали терористку, яка «замінувала» цілу вулицю

Отримавши повідомлення про замінування, слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції негайно виїхала на місце події. Оперативники


замінування, терористка

Отримавши повідомлення про замінування, слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції негайно виїхала на місце події. Оперативники поліції та СБУ швидко встановили особу «жінки-мінера».

Зранку 30 січня до поліції надійшла інформація про замінування цілої сільської вулиці у Бобровицькому районі. Про це правоохоронцям повідомив жіночий голос у слухавці.

Незважаючи на явну абсурдність і прогнозовану фейковість повідомлення, поліція поставилася до нього з усією відповідальністю.

Прибувши у село, оперативники вирахували та вже знали адресу телефонної терористки. Коли ж слідчо-оперативна група зайшла до помешкання, то побачила сліди пиятики подружжя. Чоловік розповів, що разом з дружиною відзначали зустріч. Коли він на кілька хвилин вийшов з будинку, дружина й зробила той злощасний дзвінок. «Жінка-мінер» сама пояснити вчинок не змогла.

Наразі інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) — карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Триває досудове розслідування.

cheline

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: