Завантаження ...
banner
banner

А ви куштували прилуцький Jack Daniel’s?

Вдруге за цей рік правоохоронці викрили незаконну діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції відомих торгових марок

Алкогольна продукція, Прилуки

Вдруге за цей рік правоохоронці викрили незаконну діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції відомих торгових марок.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.
 
Встановлено, що на території Прилук в приватному будинку організовано виробництво алкоголю шляхом змішування спирту невідомого походження з водою та іншими харчовими домішками з використанням обладнання.
 
Реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв здійснювалась в пластикових пакетах, а також пластикових пляшках різного об’єму.
 
На підставі ухвал суду прокурорами та слідчими за участі працівників оперативного управління ГУ Державної фіскальної служби у Чернігівській області проведено 9 обшуків на території міст Прилуки та Ічня, за результатами яких виявлено та вилучено із незаконного обігу майже 6 тон спирту, 1,5 тон фальсифікованих елітних алкогольних напоїв («Finlandia», «Jack Daniel’s», «Beluga», інші).
 
Всього вилучено майна на суму понад 2 мільйони гривень.
 
Встановлено, що виготовлена з порушенням встановлених технологічних норм продукція реалізовувалася на території області в роздріб та оптом через мережу Інтернет, а також відкриту сторінку в російській соціальній мережі «ВКонтакте» та з використанням мобільного додатку «Viber».
 
На даний час досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини вчиненого кримінального правопорушення.

Високий Вал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: