Завантаження ...
banner

Стань учасником "Молодіжного банку ініціатив"

Громадська організація «Створімо майбутнє разом» (директор – Євген Коваленко) у співпраці з тренером за програмою «Молодіжний працівник» Анжелікою Тимченко

Створімо майбутнє разом, банк ініціатив, Ніжин


Громадська організація «Створімо майбутнє разом» (директор – Євген Коваленко) у співпраці з тренером за програмою «Молодіжний працівник» Анжелікою Тимченко реалізовує грантову програму «Молодіжний банк ініціатив у місті Ніжині» в рамках проекту Громадська організація «ІСАР «Єднання» «Поширення моделі Молодіжних банків ініціатив в Україні через програму «Молодіжний працівник» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

Запрошуємо активну молодь міста Ніжина та Ніжинського району (віком 15 – 30 років) долучитися до формування та діяльності комітету Молодіжного банку ініціатив!

Бажаючі можуть заповнити Анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/sGxOCI2YKmwcuXYu1. Конкурс проектів відбудеться пізніше.

Молодіжний банк ініціатив (YouthBank) – це унікальна модель всебічного залучення молодих людей до громадської активності у своїй громаді. Вона надає можливість молодим людям брати участь у роботі Молодіжного банку ініціатив у одній з трьох основних ролей:

 - бути учасником ініціативної групи, яка пропонує ідей покращення життя у громаді та готує відповідний проект, що подається на розгляд Молодіжного банку ініціатив;   
 - бути благодійником, який бере участь у фінансуванні цих проектів;   
 - бути членом команди МБІ («комітету»), щоб допомогти у зборі коштів на фінансування проектів розвитку міста і приймати рішення щодо фінансування тих чи інших проектів як експерт.

Крім того, беручи участь у роботі Молодіжного банку ініціатив, молодь отримує:

 - досвід управління проектами та прийняття фінансових рішень;
 - реальний вплив на якість життя міста Ніжина та Ніжинського району;
 - практичне втілення своїх ідей;
 - лідерські навики і вміння працювати в команді;
 - комунікаційні навики – ведення зустрічей, написання     листів, зв’язки з громадськістю;   
 - навики міжособистісного спілкування – розуміння людей, здатність мотивувати інших, вміння поводити себе в складних ситуаціях;
 - можливість брати участь у міжнародних зустрічах і конференціях;
 - мережу контактів і безцінний досвід.

Загалом, Молодіжний банк ініціатив – це банк ідей, банк соціально важливих проектів, молодих і ініціативних людей, які залучають фінансові ресурси на реалізацію проектів. Це інноваційна технологія фінансування неприбуткових проектів на місцевому рівні через грантові конкурси, реалізована молоддю і для молоді.

Метою Молодіжного банку ініціатив є надання можливості для молоді реалізувати свої ініціативи у Ніжині та Ніжинському районі через участь в грантовому конкурсі. Молодь працюватиме разом з дорослими для поліпшення якості життя. Дорослі будуть допомагати та підтримувати, але всі рішення прийматиме комітет МБІ самостійно.

Етапи становлення «Молодіжного банку ініціатив»:

 - Набір комітету МБІ;
 - Навчання комітету (тренінги з проектного     менеджменту, фандрейзингу і т.п.);
 - Поширення інформації про МБІ (PR);
 - Визначення теми першого грантового конкурсу;
 - Фандрейзинг;
 - Оголошення першого конкурсу грантів;
 - Визначення переможців;
 - Презентація підсумків реалізації першого конкурсу грантів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: