Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці вшанували Кузьму свічкою пам’яті: Фото

Його “Старі фотографії”, “Мам”, “Танець пінгвіна” та “Мовчати” знала вся Україна. Рівно три роки тому в жахливій автокатастрофі загинув кумир цілого покоління – Андрій Кузьменко

Його “Старі фотографії”, “Мам”, “Танець пінгвіна” та “Мовчати” знала вся Україна. Рівно три роки тому в жахливій автокатастрофі загинув кумир цілого покоління – Андрій Кузьменко, лідер українського гурту “Скрябін”. Смерть культового співака, письменника, продюсера, телеведучого стала шоком та особистою драмою для багатьох, адже завдяки своїй чесності, відкритості, душевності, простому – “Рятуйте Україну, чуваки” для кожного він став по-справжньому рідною людиною. Патріот, пророк, добряк, душа народу… Від цієї втрати багато хто не може оговтатися й досі.

Автор: Юля Солдатенко

Фото Ігоря Волосянкіна

Вшанувати пам’ять Скрябіна сьогодні ввечері до скверу Гоголя зійшлося чимало ніжинців, переважно – молодь. Організатори вечора пам’яті – ініціативна група з створення Молодіжної ради в Ніжині, яка об’єднала в своєму складі представників Ліги старшокласників, студентських рад, молодіжних громадських організацій та просто активну молодь міста.

У невимушеній теплій атмосфері люди запалили свічку пам’яті, ділилися спогадами про перше знайомство з творчістю сучасного “пророка” й співали пісні під гітару.

Повсюди висіли світлини співака, були розгорнуті прапори. Під рідні серцю мелодії й слова пісень такого рідного, “нашого” Кузьми хотілося сказати: “Ми пам’ятаємо тебе, друже”.

Ми пам’ятаємо…





















































Правда ТУТ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: