Завантаження ...
banner

«Дуракам закон не писан» на фестивалі "Ліги сміху"

Цього року в Одесі вчергове відбувся фестиваль “Ліги сміху”, куди з’їхалась рекордна кількість команд – 172. У цьому списку була присутня і збірна Ніжинського університету «Дуракам закон не писан», яка уже вдруге поїхала на фестиваль

ліга сміху, дуракам закон не писан


Цього року в Одесі вчергове відбувся фестиваль “Ліги сміху”, куди з’їхалась рекордна кількість команд – 172. 

У цьому списку була присутня і збірна Ніжинського державного університету «Дуракам закон не писан», яка уже вдруге поїхала на фестиваль.

Гравець команди Аліна Лещенко про цю поїздку:

-Це неймовірні та незабутні відчуття. Ми довго готувалися до поїздки, протягом минулого року грали в різних лігах, у різних містах України (Чернігів, Славутич, Суми, Прилуки, Краматорськ).

Фестиваль Ліги сміху - це відкриття нового сезону і плани на цей сезон тільки максимальні. Досвід, отриманий в Одесі, важко порівняти з якимось іншим. Починаючи від перегляду виступів команд, які грають у тих же лігах, що і ми, до телевізійних команд Ліги сміху. 

Мастер-клас від редактора Ліги Андрія Петровича Чивурина. Знайомство з зірками українського гумору. Фестиваль надихає працювати над собою, щоб в майбутньому таки пробитися далі.

Наша мета проста: розвиватися в гуморі, добиватися хороших результатів на різних кубках, робити так, щоб про наш університет і місто Ніжин загалом дізнавалися за межами області та по всій Україні.

Підсумовуючи, ми хотіли би висловити щиру вдячність ректору Ніжинського державного університету Олександру Самойленку,міському голові Ніжина Анатолію Ліннику.

Т
акож дякуємо нашим постійним благодійникам за фінансову підтримку цієї та інших поїздок: депутату міської ради Олександру Шалаю та громадському діячу Миколі Ступаку. Окремо хочемо сказати, що приємно відчувати постійну підтримку (і моральну, й організаційну) соціально-гуманітарного відділу університету.

Дуракам закон не писан, гумор

Дуракам закон не писан, гумор

Дуракам закон не писан, гумор

Дуракам закон не писан, гумор

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: