Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині затримали чоловіка, який віз набої та саморобну зброю

До пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю, мікроавтобусом «Форд-транзит» прибув на виїзд із країни 55-річий українець, - інформує Державна прикордонна служба України

До пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю, мікроавтобусом «Форд-транзит» прибув на виїзд із країни 55-річий українець, - інформує Державна прикордонна служба України. 

Під час проведення прикордонно-митного оформлення водій, без дозволу та не зважаючи на попередження інспектора прикордонної служби, вискочив із автомобіля та намагався покинути територію пункту пропуску. 

Група реагування негайно затримала правопорушника під час його спроби передати пакунок невідомий сторонній особі, яка знаходилась за межами пункту пропуску. 

В ході спільного з інспектором митниці огляду в пакунку виявлено 23 набої до нарізної мисливської зброї калібру 7,62 мм та один набій до бойової зброї такого ж калібру. Крім того, в пакунку був ще й саморобний засіб для безшумної стрільби до нарізної зброї калібру 7,62 мм.

На правопорушника за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Затриманого разом з виявленими предметами передали співробітникам поліції.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: