Завантаження ...
banner
banner

Ніжинських підприємців запрошують висловитись щодо нинішніх проблем та потреб бізнесу

Шановні підприємці Ніжина! Ваше бачення проблем та потреб бізнесу є наразі базою для формування реальної картини у місті. Надана вами інформація ляже в основу подальших кроків та реальних дій

підприємці, підприємство


Шановні підприємці Ніжина!

Ваше бачення проблем та потреб бізнесу є наразі базою для формування реальної картини у місті. Надана вами інформація ляже в основу подальших кроків та реальних дій – проектів, програм та інших активностей, а тому думка кожного є дуже важливою.

Для продовження нашої роботи, просимо вас надіслати до 8 лютого 2018 року  на адресу sectorpsr@gmail.com наступну інформацію:

Ваше бачення  ролі МСП у розвитку економіки міста Ніжин (не більше 15-20 речень), яке повинно включати:

Статистичні показники розвитку МСП оновлені даними за 2016 рік;

Доопрацюваний перелік трендів розвитку МСП міста, як обговорювалися під час Модулю, та визначення того, до чого призведуть наявні сьогоні тенденції (Формулювання: «Відбувається ….., тому що ….» «Якщо ця тенденція збережеться, це призведе до…..»);

Роль МСП у розвитку м.Ніжина, тобто наскільки МСП важливі для забезпечення зайнятості, забезпечення товарами та послугами, зростання добробуту населення інших сфер).

Доопрацьований SWOT аналіз МСП: перелік сильних/слабких сторін бізнесу міста; перелік ризиків і загроз для його розвитку. Форму для заповнення надсилаємо у додатку.
Перелік порівняльних переваг МСП м.Ніжина.

Усі матеріали Модулю та ваші напрацювання ви зможете знайти за посиланням:

Як і обіцяли, даємо посилання на електрону анкету для опитування бізнесу: 

Прохання заповнити анкету до 9 лютого (потім посилання стане недійсне). Всі анкети будуть оброблені, а результати опитування представлені на наступному Модулі.

У разі будь-яких питань, будь ласка, контактуйте з координатором  групи – Сергієм Олександровичем Осадчим за тел.(04631) 5-34-67, e-mail: sectorpsr@gmail.com

або із консультантом FORBIZ пані Ольгою Красовською: olha.krasovska@gmail.com
 
З повагою 
Bogdana Aleksandrova-Efe, PhD, 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: