Завантаження ...
banner
banner

Мати побила свою доньку, щоб її в неї забрали

Працівниками Бобровицького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, під час проведення обстеженнь умов проживання сімей на території Бобровицького району, виявлено малолітню дівчинку з тілесними ушкодженнями

Бобровиця, побила

Працівниками Бобровицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, під час проведення планових обстеженнь умов проживання сімей на території Бобровицького району, 7 лютого виявлено малолітню дівчинку 2013 року народження з тілесними ушкодженнями, мати якої повідомила, що вона не має можливості утримувати свою доньку та побила її для того щоб її у неї забрали.

Про це редакції mynizhyn.com повідомила Ніжинська місцева прокуратура.

Працівниками соціальних служб дитина доставлена до Бобровицької ЦРЛ з численними тілесними ушкодженнями.

З метою повного та об’єктивного з’ясування обставин отримання малолітньою тілесних ушкоджень, прокуратурою скоординовано зусилля правоохоронних органів і за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Здійснення досудового розслідування доручено Бобровицькому відділенню Ніжинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

Наразі вживаються заходи, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин скоєного кримінального правопорушення.

Хід слідства перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: