Завантаження ...
banner

У Ніжині з банкомату ПриватБанку вкрали 450 тисяч

18 січня від представника ПриватБанку поліцією було отримано повідомлення, що через пошкодження банкомату по вулиці Шевченка було знято суму понад 450 тисяч гривень

Фото з мережі Інтернет

18 січня від представника ПриватБанку поліцією було отримано повідомлення, що через пошкодження банкомату по вулиці Шевченка було знято суму понад 450 тисяч гривень.

Таку операцію стало можливо здійснити після приєднання спеціального комп’ютерного обладнання, яке через відповідну програму дозволило злочинцям заволодіти такою сумою.

Велику кількість заходів довелося провести оперативникам, співпраця із представниками кіберполіції дала результат, ніжинським правоохоронцям вдалося вийти на слід злочинців та затримати одного з них.

Ним виявився 63-річний мешканець міста Чернігів, чоловік раніше проблем із законом не мав. У нього було вилучено готівку і обладнання, яке він під’єнував до банкоматів. Такі злочини він вчиняв не тільки на території нашого міста а й в інших містах регіону.

Зібраних доказів достатньо для слідчого судді. Його співучасника затримано раніше поліцейськими одного з відділів поліції області. Наразі тривають спільні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: