Завантаження ...
banner
banner

Карантин у Ніжині можуть продовжити

Сьогодні, 12 лютого на черговій оперативній нараді керівників виконавчих органів говорили про можливе продовження карантину до 19 лютого. Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олександр Костирко

карантин, ГРВІ, діти

Сьогодні, 12 лютого на черговій оперативній нараді керівників виконавчих органів говорили про можливе продовження карантину до 19 лютого.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олександр Костирко та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Калініченко прозвітували про епідеміологічну ситуацію у Ніжині.

«Ситуація в цілому по Ніжину стабільна і перевищення епідпорогу не зафіксовано, але ми реєструємо захворюваність саме серед дітей, що становить 70% від усіх хворих на ГРИП та ГРВІ» – говорить Оксана Калініченко.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник зауважив, що говорити про продовження або про припинення обмежувальних заходів у загальноосвітніх навчальних закладах можна буде отримавши остаточні показники щодо захворювання на ГРИП та ГРВІ по всіх медустановах міста.

Остаточне рішення буде прийнято у середу, на засіданні робочої групи з питань продовження обмежувальних заходів в залежності від рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: