Завантаження ...
banner
banner

До уваги бажаючих служити в поліції!

З 15 січня по 15 лютого 2018 року за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116-А продовжується набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

Поліція, вакансія

З 15 січня по 15 лютого 2018 року за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116-А продовжується набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад  (дільничний офіцер поліції) до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

З 01 лютого по 02 березня 2018 року за тією ж адресою проходить набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад  (сержантського складу поліції) до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Конкурс буде проводитися на посаду поліцейський сектору реагування патрульної поліції та помічник чергового.

Загальні вимоги до кандидатів: 
•   громадянство України;
•   вік від 18 років;
•   вільне володіння українською мовою;
•   повна загальна середня освіта;на офіцерську посаду-вища
•  знання основ правознавства, Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», Законів України «Про запобігання корупції». 

Отримати більш детальну інформацію щодо вимог до кандидатів та конкретних підрозділів поліції де є вакантні посади, можна ознайомитися, перейшовши за посиланням - на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та у Ніжинському відділі поліції ГУНП за адресою: м. Ніжин вулиця Московська, 22 сектор кадрового забезпечення.

Сектор кадрового забезпечення
Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: