Завантаження ...
banner
banner

Мати загинула, донька в реанімації: на Чернігівщині сталася жахлива ДТП

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 лютого, на ділянці автодороги між Сновським та Корюківським районами. Цю інформацію підтвердила майор поліції управлінні превентивної діяльності в області Наталія Павлова

ДТП

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 лютого, на ділянці автодороги між Сновським та Корюківським районами.

Цю інформацію підтвердила майор поліції управлінні превентивної діяльності в області Наталія Павлова.

41-річний житель Сновська, керуючи автомобілем «Део ланос» не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Шкода октавія». Ним керував 49-річний житель Корюківки.

«Внаслідок зіткнення водій автомобіля «Део ланос» отримав тілесні ушкодження – госпіталізований до реанімаційного відділення Корюківської ЦРЛ. Його пасажирка 2005 року народження жителька Сновського району, село Малий Щимель отримала тілесні ушкодження, госпіталізована в реанімаційне відділення Корюківської ЦРЛ. Дівчинка зараз знаходиться в Чернігівській обласній дитячій лікарні. Її мама, пасажирка цього автомобіля, 84 року народження загинула на місці пригоди. Водій автомобіля їхав у напрямку Чернігова і даних потерпілих – загиблу і її дочку підібрав як пасажирів», - розповіла Наталія Павлова. 

ДТП, загинула, дитина в реаніації

Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: