Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині виявили скаженого єнота

Сьогодні, 13 лютого, вранці з боку державного кордону до міждержавного автомобільного пункту пропуску «Миколаївка» забіг єнот. Усі спроби військовослужбовців вигнати тварину були марними, єнот гарчав і кидався на людей, мало того, намагався потрапити всередину службових приміщень

Єнот, сказ

Сьогодні, 13 лютого,  вранці з боку державного кордону до міждержавного автомобільного пункту пропуску «Миколаївка» забіг єнот. 

Усі спроби військовослужбовців вигнати тварину були марними, єнот гарчав і кидався на людей, мало того, намагався потрапити всередину службових приміщень.

Про це повідомив помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Про виявлення тварини з видимими ознаками захворювання на сказ було сповіщено Семенівську районну організацію УТМР та санітарно-епідеміологічну станцію. Зважаючи на реальну загрозу життю громадян, які перетинають державний кордон, до прибуття мисливців було призупинено пропуск транспортних засобів і громадян.

Прибувши на місце події, мисливці тварину знищили та вивезли для проведення епідеміологічного дослідження на предмет зараження на сказ. Постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: