Завантаження ...
banner
banner

Карантин продовжать до понеділка

Сьогодні, 14 лютого на засіданні робочої групи з питань продовження обмежувальних заходів в залежності від рівня захворюваності на грип та ГРВІ обговорювали можливість продовження карантинних обмежень по закладах освіти у Ніжині

Сьогодні, 14 лютого на засіданні робочої групи з питань  продовження обмежувальних заходів в залежності від рівня захворюваності на грип та ГРВІ обговорювали можливість продовження карантинних обмежень по закладах освіти у Ніжині.

Станом на 12 лютого 1871 дитина хворіє на ГРВІ, це 28 %  від усієї кількості дітей. За статистикою з 7 по 13 лютого захворіло 555 осіб це і дорослі і діти, організоване населення 316 осіб із них 176 школярі, які звернулися за медичною допомогою. Зверненнь за допомогою стосовно захворювань на ГРВІ залишається стабільним.

Офіційно захворювання на грип у Ніжині не зареєстровано. Складних випадків захворювання на ГРВІ немає, зафіксовано тільки легкий та середній ступінь. Дитяче та інфекційне стаціонарне відділення заповнені, працюють з перевантаженням.

Робоча група вирішила продовжити карантин до п’ятниці, у понеділок діти виходять на навчання, тоді вчителі нададуть статистику відвідуваності. Якщо в деяких навчальних закладах більше 20% дітей хворіє будуть оголошувати карантин по окремих школах.

Проект рішення про продовження карантину буде винесено завтра, 15 лютого на засідання виконавчого комітету.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: