Завантаження ...
banner

В День закоханих у Ніжині одружилися 7 пар. Фото

Сьогодні, з нагоди Дня Святого Валентина у Ніжині офіційно зареєстрували свої стосунки 7 пар молодят

День Святого Валентина, 7 пар


Сьогодні, з нагоди Дня Святого Валентина у Ніжині офіційно зареєстрували свої стосунки 7 пар молодят.

Для порівняння. У 2017 році в цей день у Ніжині було зареєстровано 14 шлюбів. Загалом за рік у Ніжині відбулось 474 реєстрацій, з них 72 урочисті. Та 39 реєстрацій по Ніжинському району.

У 2016 році відбулось 497 реєстрацій шлюбів загалом, 462 по Ніжину, 35 - район, у 2015 році – 769 загалом, 707 у Ніжині, 62 по району.

Зауважимо, що сьогодні до Дня Святого Валентина у Чернігові діє  безкоштовна акція «Шлюб за добу», не урочиста реєстрація «Шлюб за добу» коштує 1700 грн. Нажаль у Ніжині такої акції ще немає, але за словами начальника відділу Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Світлани Катрухи можливо така послуга стане доступною і в Ніжині, якщо дана акція буде поширюватись, то наше місто буде першим в порядку після Чернігова.

Працівники Ніжинського відділу Державної реєстрації актів цивільного стану влаштували для молодят невеличкий сюрприз, оздобивши фотозону, прикрасивши її паперовими трояндами, червоними кульками у вигляді сердець та літерами “LOVE”.

Редакція Mynizhyn.com вітає всіх з Днем Закоханих.
Нехай Ваше життя наповниться чистим коханням. Кохайте та будьте коханими.

А молодятам бажаємо
нехай ваші відносини будуть міцними і щирими, хай в сім’ї панує розуміння і щастя, хай спільний шлях буде світлим і щасливим.

P.S Не всі молодята погодились фотографуватись

Юлія та Василь











Юлія та Анатолій

















Юлія та Анатолій
















Катерина та Сергій


















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: