Завантаження ...
banner
banner

Договір з перевізником зібрались розірвати достроково

Сьогодні, на засіданні виконавчого комітету черговий раз обговорювали наболілу проблему з маршрутами №11, №12, №13, де перевізником є ТОВ "ГраАль"

Сьогодні, на засіданні виконавчого комітету черговий раз обговорювали наболілу проблему з маршрутами №11, №12, №13, де перевізником є ТОВ «ГраАль».

Заступник міського голови Григорій Олійник зауважив, що на сьогоднішній день проблема цих маршрутів вимагає термінового вирішення. Населення вимагає негайного розірвання  договору з перевізником, організацію перевезення на час проведення конкурсу на заміщення перевізника.

Зауважимо, що від 13 лютого на сайті міської ради уже розміщено проект рішення щодо розірвання договору з перевізником ТОВ «ГраАль». Вже після розірвання договору, поки не буде проведений новий конкурс на маршрут, перевезеннями займатимуться компанії «Обнімбус» та «Пассервіс». Дані перевізники по маршруту пустять автобуси марки «Рута», вони є менш місткі за автобуси фірми «ПАЗ», але їх пускатимуть з меншим інтервалом, тобто – частіше. Всього буде залучено 9 автобусів.

Григорій Миколайович висунув пропозицію не чекати 20 днів оприлюднення проекту на сайті, а на наступне засідання виконавчого комітету 22 лютого винести даний проект рішення для його прийняття.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: