Завантаження ...
banner
banner

Чи буде у Ніжині дикий пляж?

Мова піде про єдиний у місті пляж, що відкривається кожного року влітку для всіх бажаючих відпочити на природі біля річки, поплавати, позасмагати та просто добре провести своє дозвілля

КП ВУКГ, пляж, метал


Мова піде про єдиний у місті пляж, що відкривається кожного року влітку для всіх бажаючих відпочити на природі біля річки, поплавати, позасмагати та просто добре провести своє дозвілля.  

Комунальним підприємством «Виробниче управління комунального господарства» міський пляж було облаштовано всім необхідним.

В це облаштування входило: огородження території спеціальними стовпчиками та інформативними табличками, два спортивних майданчики, пісочниці для дітей, лавочки, столи, мангали, дві великих роздягальні, спеціально облаштований майданчик для збору сміття, туалет.

На період дії купального сезону кожен день працює бригада рятувальників зі спеціальним обладнанням та аптечкою. І все було б добре але… є у Ніжині такі істоти, і саме вони (людьми з моральної точки зору їх не назвеш), яких не влаштовують такі умови відпочинку для всіх людей, вони переслідують суто свої корисливі цілі та інтереси.

Саме цими особами було скоєно черговий злочин проти міста та його мешканців. Невідомими було варварськи зірвано всі листи металопрофілю ти нахабно вкрадено. Жертвами вандалів стали дві великі кабіни для перевдягання та огорожа майданчика для збору твердих побутових відходів.

Вкрадено листи синього та зеленого кольору, а що не встигли вкрасти чи не сподобалось, покинули поруч. Нанесено збитків на суму приблизно 22 тисячі гривень.

Відтепер, з настанням купального сезону, відпочиваючим просто не буде змоги цивілізовано перевдягатись, та і вигляд «роздягненого» майданчика для збору сміття аж ніяк не прикрасить загальний пейзаж міського пляжу. Тому невтішний висновок напрошується сам собою.

КП ВУКГ, пляж, метал

КП ВУКГ, пляж, метал

unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: