Завантаження ...
banner
banner

Міська влада таки розірвала договір з перевізником 11, 12 та 13 маршрутів

У зв’язку із порушенням умов договору на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 11, 12, 13 винесений проект рішення члени виконкому підтримали одноголосно

договір, розірвання, перевезення

Неодноразово на засіданнях відповідних комісій оговорювали питання систематичних порушень умов договору на перевезення пасажирів.

Як зазначив міський голова Анатолій Лінник, ситуація вже вичерпала себе. «Ще з листопада минулого року обговорюємо це питання. Кожного дня люди скаржаться на перевізника до міськвиконкому, звинувачуючи міську владу в лобіюванні інтересів цього перевізника, так як міська влада не вчиняє жодних дій з приводу неналежного виконання умов договору. Ми вже рік робимо перевізнику зауваження з цього приводу, пів року чекаємо якихось дій. А з боку перевізника немає ніякої реакції ні на скарги жителів міста ні на надану можливість міською радою якось виправити ситуацію. Прийшов час приймати якесь рішення».

Депутат міської ради Олег Щербак наголосив на тому, що потрібно перш за все брати до уваги інтереси громади. «Ми розуміємо, що втратяться робочі місця, та все ж таки, якщо брати співвідношення кількості працівників підприємства, що надає послуги по перевезенню пасажирів на даних маршрутах та кількості людей, які користуються цими послугами – то це 10 до 1000. Люди дійсно не отримують відповідних якісних послуг, за які вони сплачують» каже Олег Щербак.

Секретар міської ради Валерій Салогуб доповнив: «Є чітка проблема – перевізник не виконує умов договору щодо перевезення. У нас шалена кількість скарг на ці маршрути».

Врешті, у зв’язку із порушенням умов договору на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №11, 12, 13 винесений на засідання виконавчого комітету проект рішення «Про розірвання договору на  перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування №11, 12, 13» члени виконкому підтримали одноголосно.

Договір із перевізником було розірвано. До проведення конкурсу на надання послуг по перевезенню пасажирів по даних маршрутах, тимчасово послуги надаватимуть перевізники «Обнімбус» по маршруту №11 та №12 та «Пассервіс» на маршрут №13.

nizhynnews

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: