Завантаження ...
banner

На Борзнянському Шляху горів ангар, а на Прилуцькій вагончик

21 лютого, у Ніжині, о 23:20 надійшло повідомлення про пожежу металевого ангару на території фермерського господарства "Ніжин Агроінвест", що на вулиці Борзнянський Шлях, 57 А

пожежа, Ніжин, вагончик, ангар, Ніжин Агроінвест

21 лютого, у Ніжині, о 23:20 надійшло повідомлення про пожежу металевого ангару на території фермерського господарства "Ніжин Агроінвест", що на вулиці Борзнянський Шлях, 57 А.

На місце виклику було направлено три відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також залучено місцеву пожежну команду Спеціального авіаційного загону ДСНС України. Спільними діями вогнеборців пожежу о 23:48 було локалізовано, а о 01:50 остаточно ліквідовано. Пожежею знищено покрівлю на площі 350 м2 та майно. Причина пожежі наразі встановлюється.

Цього ж дня о 10:22 у Ніжині до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання металевого вагончику по вулиці Прилуцька. За викликом на місце події оперативно прибув черговий караулу 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. На той момент відбувалось інтенсивне горіння в середині приміщення. Оперативним діям вогнеборців, пожежу о 10:33 локалізували та о 10:40 остаточно ліквідували. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Внаслідок займання вогнем знищено майно.


пожежа, Ніжин, вагончик, ангар, Ніжин Агроінвест

пожежа, Ніжин, вагончик, ангар, Ніжин Агроінвест


За матеріалми
управління ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: