Завантаження ...
banner

Ніжинські спортсмени перемогли в Чемпіонаті України з футзалу

В зимовий час для вдосконалення спортивної майстерності, футболісти Дитячо-юнацької спортивної футбольної школи Ніжина вперше взяли участь в Чемпіонаті України з футзалу

Чемпіонат України, футзал, перемога

В зимовий час для вдосконалення спортивної майстерності, футболісти Дитячо-юнацької спортивної футбольної школи Ніжина вперше взяли участь в Чемпіонаті України з футзалу, що проводиться Асоціацією футзалу України.

В змаганнях брали участь юнаки спортивної школи 2005 року народження (тренер Юрій Таран).

Учасники змагань (більше 50 команд) були поділені по територіальному принципу на чотири зони. Ніжинська команда потрапила до центральної зони, де головними конкурентами до виходу в фінальну частину змагань були команди з Черкас, Вінниці, Шостки, Сміли.

Змагання проводилися за туровою системою. Перший етап відбувся в місті Шостці, другий - у Вінниці, а останній вирішальний у Черкасах. Всього потрібно зіграти 14 матчів.

Перед останнім етапом за перше місце, яке давало вихід до Всеукраїнського фіналу претендували чотири колективи: ФК "Черкаси", МФК "Віниця", Колос "Христинівка" та ДЮСФШ Ніжина.

Ніжинська дитячо-юнацька спортивна футбольна школа перемогла сильні колективи Черкас 4:2, Шостку 6:1, Смілу 6:2 та Вінницю 3:1. Усього було 12 перемог.

Тренер Юрій Таран розповідає: команда тренується більше 5 років, збірна шкіл міста. Добре організовані, беруть участь в багатьох різноманітних змаганнях - підростає гідна, талановита зміна.

Імена переможців:
Артем Бойко
Никита Дмітрієв
Владислав Грудина
Андрій Резвін
Артур Михно  (капітан команди)
Назар Калитка
Андрій Бідалов
Анатолій Адаменко
Дмитро Еременко
Іван Зайко
Назар Балабін
Никита Прищепа
Денис Литвин
Станіслав Новгородський
Данило Лапенко

Відмітимо кращих бомбардирів змагань: Назар Балабін  - 13 м'ячів, Андрій Бідалов  - 11 м'ячів, Артур Михно - 11 м'ячів.

В кінці березня відбудеться Всеукраїнський фінал в місті Чорноморськ, де за перемогу будуть змагатися колективи з різних куточків України.

Дитячо-юнацька спортивна футбольна школа дякує за підтримку Володимира Мамедова- голову федерації футболу, та Станіслава Крапив'янського - начальника Управління освіти та батьківський комітет команди.

Чемпіонат України, футзал, перемога

Старший тренер ДЮСФШ Микола Бринза
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: