Завантаження ...
banner

Звіт поліції за тиждень: наркотики в школі, п'яний неповнолітній, насильство в сім'ї

Останнім часом почастішали звернення батьків та працівників навчальних закладів щодо випадків вживання та збуту наркотичних засобів біля території школи

наркотики, поліція, звіт, крадіжки

Протягом минулого тижня Ніжинським відділом поліції забезпечено оперативне реагування на 215 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Слідчим відділом розпочато 23 кримінальні провадження за різними статтями, переважна більшість з яких – це крадіжки – 18 проваджень. Також є поодинокі факти невиплати аліментів, умисного пошкодження майна, спричинення тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості та збут наркотичних засобів.

По лінії адміністративної практики на минулому тижні складено 149 адміністративних матеріалів. Для порівняння, за аналогічний період минулого року, було складено 111 адміністративних матеріалів. У 57 випадках винесено попередження та накладено штрафи на загальну суму 18.921 гривня. На даний час добровільно сплачено понад 2500 тисячі гривень. 16 адміністративних протоколів перебувають на розгляді у інших органів.

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху продовжують фіксувати випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На минулому тижні виявлено 3 таких порушення. 1 з водіїв вчинив дане правопорушення повторно протягом року. 7 осіб керували транспортними засобами не маючи при собі відповідних документів. 2 особи керували транспортними не маючи на те права. З вини водіїв допущено 4 ДТП без потерпілих осіб. 15 адміністративних матеріалів складено на водіїв великотоннажних транспортних засобів.

По лінії дільничних офіцерів поліції продовжують фіксувати випадки вчинення насильства в сім’ї. Протягом минулого тижня зафіксовано 6 випадків.

Зафіксовано 1 випадок доведення неповнолітнього до алкогольного сп’яніння. 1 особу притягнено до відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

На даний час, з випадків 18 крадіжок 70% злочинів вже розкрито. Особам повідомлено про підозру, до кінця місяця кримінальні проводження будуть направлені до суду.

Інна Музиченко, начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції, зробила особливий акцент на викритті факту збуту наркотичних засобів на території міста Ніжина (метадону, амфетаміну та опію дистильованого). 

Докладніше про цей випадок можна дізнатись у статті за посиланням: У Ніжині амфетамін продавали прямо біля школи

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що останнім часом почастішали звернення батьків та працівників навчальних закладів щодо  випадків вживання та збуту наркотичних засобів біля території школи.

наркотики, поліція, звіт, крадіжки

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: