Завантаження ...
banner
banner

Як "Ревізор" перевіряв Чернігів. Відео

У випуску передачі "Ревізор: Магазини" від 26 лютого знімальна група вирушила на Центральний ринок Чернігова, точніше - в молочний павільйон

Ревізор, Чернігів


У випуску передачі "Ревізор: Магазини" від 26 лютого  знімальна група вирушила на Центральний ринок Чернігова, точніше - в молочний павільйон.

Відсутність холодильників, прострочені довідки з лабораторії ринку, недотримання температурного режиму і ряд інших порушень спровокували команду проекту відправитися на пошуки адміністрації. Але виявилося, що поговорити з начальством чернігівського ринку - справа не з легких!

Ревізор: Магазини - це відгалуження Ревізора. Команда нового соціального реаліті-шоу вирушила в різні куточки України, щоб перевірити, наскільки чесні по відношенню до споживачів торгові точки. Під приціл потрапили супермаркети, магазини, ринки, ярмарки та інші місця торгівлі, в тому числі і нелегальні.

Також в цьому випуску ви побачите, як на складі спеціалізованого магазину меду Поліський мед Наталя Кудряшова виявила, що повісився на павутині таргана, тотальну бруд на бідонах з медом, і ... висить над ними купальник. Тут потенційних покупців чекала перспектива разом з насінням льону покуштувати ... отрута для гризунів.

Перевірка показала, що це цілком можливо: він лежав прямо поруч з мішком з насінням. І це зважаючи на те, що зберігати отруту в приміщенні, де є продукти харчування, категорично заборонено санітарними нормами. Про це і не тільки дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, раніше вийшов випуск передачі «Інспектор. Міста” про Чернігів.

Тоді ведучий відгукнувся на численні прохання мешканців Чернігова та завітав з перевіркою до загальноосвітньої школи №2,сумнозвісного місцевого супермаркету «Симпатик» та інфекційного відділення лікарні, яке відоме поганими умовами проживання пацієнтів. Як виявилось, використані шприци лежать просто довкола лікарні, умови зберігання їжі для хворих не відповідають жодним нормам, а єдиний туалет для них є одночасно місцем для паління.

Ведучий перевірить місцеві чутки про те, що лікарі вдаються до шахрайства, щоб врятувати відділення від закриття.

Також у Чернігові перевірять сімейне дозвілля. Взимку торгівельний центр мало не єдине місце для дозвілля родини з дітьми. Торгівельний центр «Голлівуд» поруч з дитячим майданчиком має зоопарк, не простий зоопарк – контактний, тваринку можна взяти на ручки, погодувати, зробити селфі з єнотом. Але наскільки безпечний такий зоопарк для дітей і для самих тварин. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: