Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині незаконно працювала заправка

Співробітниками податкової міліції державної фіскальної служби у Чернігівській області вилучено з незаконного обігу 14,5 тис. літрів дизельного пального і бензину

АЗС, паливо, торгівля, ДФС

Співробітниками податкової міліції державної фіскальної служби у Чернігівській області вилучено з незаконного обігу 14,5 тис. літрів дизельного пального і бензину.

В рамках проведення операції «Акциз-2018» було встановлено, що на в одному із сіл Ніжинського району працює АЗС, де здійснюється роздрібна реалізація пально-мастильних матеріалів без одержання документів дозвільного характеру, передбачених чинним законодавством України для даного виду діяльності.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 14,5 тис. літрів дизельного пального та бензину, а також обладнання, яке використовувалось для зберігання та реалізації ПММ. Загальна орієнтовна вартість вилученого складає 620 тис. грн.

Стосовно директора компанії, яка займалася незаконним продажем пального, складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП.

АЗС, паливо, торгівля, ДФС

Прес-служба Державної фіскальної служби України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: