Завантаження ...
banner
banner

Співпраця представників університету і міської влади

27 лютого у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбувся круглий стіл. Розглядали питання залучення як викладацького складу, так і студентів університету до розробки Стратегії розвитку Ніжина


 
27 лютого у Ніжинському державному університеті ім. М. Гоголя відбувся круглий стіл. Розглядали питання залучення як викладацького складу, так і студентів університету до розробки Стратегії розвитку Ніжина.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий та Сергій Дзюба, представники відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури, відділу економіки. Були присутні ректор університету Олександр Самойленко, представники ректорату та профкому, декани всіх факультетів, фахівці

На початку засідання міський голова наголосив на важливості розробки дієвої Стратегії та зауважив, що співпраця та залучення висококваліфікованих фахівців з університету дасть змогу якісно напрацювати основи для Стратегії.

Перше питання, що обговорювалося на засіданні, було залучення фахівців Інституту точних наук до обробки результатів Карти капіталів Ніжина, що оцінювалася на засіданні робочої групи. Декан Інституту Юрій Ковальчук акцентував на доцільності проведення детального аналізу всіх показників і лише тоді можна вималювати чітку картину.

Наступне питання – це проведення соціологічного дослідження щодо визначення цінностей громади Ніжина. Цей аспект у розробці Стратегії є досить важливим, тому лише залучення соціологів з університету дасть можливість якісно провести опитування мешканців міста.

Тож, наприкінці круглого столу і представники університету, і міської влади погодили співпрацю в цих питаннях і поділилися своїми думками та побажаннями.









































Міська газета Вісті
фото Тетяни Марченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: